"Logo van Esveld Installatie, een familiebedrijf en loodgieterservice dat 25 jaar ervaring in verwarming, airco en sanitaire installaties viert."
24/7 Nooddiensten
0168-480399

Airco

Airconditioning laten plaatsen?

"Airco buitenunit, efficiënt geïnstalleerd door Esveld Installatie voor optimale koeling."

Airconditioning biedt verkoeling en comfort tijdens warme zomerdagen, thuis of op het werk. Met geavanceerde technologieën zorgt het voor een constante temperatuur en goede luchtkwaliteit, bevorderend voor uw welzijn. Van programmeerbare thermostaten tot energie-efficiënte modi, het biedt niet alleen comfort maar ook bescherming voor elektronica en apparatuur, en verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand.

Hier zijn zes voordelen van airconditioning:

Gratis offerte aanvragen
"Nefit logo, aanduidend dat Esveld Installatie een premium Nefit dealer is."
"Mitsubishi logo, symbool van toonaangevende airconditioning technologie gebruikt door Esveld Installatie."
"Toshiba logo, symbool van geavanceerde airconditioning technologie gebruikt door Esveld Installatie."
"Wavin logo, symboliseert kwaliteitspijpleiding- en waterbeheersystemen aangeboden door Esveld Installatie."
"Grohe logo, representeert de kwaliteit van sanitaire producten geleverd door Esveld Installatie."
"Intercool logo, vertegenwoordigt hoogwaardige koeltechnologieën gebruikt door Esveld Installatie."
ONZE PARTNERS

Producten en merken waar we trots op zijn.

Wij hebben een selectieve blik als het gaat om producten en bedrijven waar Esveld Installatie mee in zee gaat. Het gaat ons uiteindelijk dat de klant een goed product heeft die lange jaren mee gaat zonder problemen.

"Arjan van Esveld, oprichter van Esveld Installatie in Dordrecht, staat met zijn armen over elkaar, een ervaren loodgieter en een brok aan kennis."
Geef ons de kans om het te bewijzen!

Wij garanderen namelijk dat u bij ons de beste producten, service maar ook de langste levensduur krijgt van het product die wij leveren en ter plaatse installeren.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Airconditioning.

Er komen veel vragen binnen over onze next-level airco systemen. Lees ze zorgvuldig door, mocht de vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met ons!

Dit is afhankelijk van de situatie en ons advies is om dit ter plaatse te beoordelen, neem contact met ons op als u wilt weten welke het beste voor uw woning is.

Oudere airco’s zijn niet zuinig en daar valt ook niets tegen te doen. Inverter airco’s zijn een heel stuk zuiniger en kunnen afhankelijk van het merk tot wel 20% van hun vermogen terug moduleren.

Een split-systeem heeft twee eenheden (binnen- en buitenunit), terwijl een monoblock airco slechts één eenheid heeft. Split-systemen zijn krachtiger en efficiënter, terwijl monoblock airco’s eenvoudiger te installeren zijn en beter geschikt zijn voor kleinere ruimtes.

Regelmatig filters schoonmaken, één keer per jaar is voldoende voor de airco’s die wij u zullen leveren.

Inverter airco’s kunnen uitstekend verwarmen.

Chat openen
Hey, leuk dat u er bent! Kunnen we ergens mee helpen?