"Logo van Esveld Installatie, een familiebedrijf en loodgieterservice dat 25 jaar ervaring in verwarming, airco en sanitaire installaties viert."
24/7 Nooddiensten
0168-480399

Warmtepomp

Warmtepomp laten plaatsen?

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk verwarmingssysteem dat warmte uit de natuurlijke omgeving haalt en deze gebruikt om een gebouw te verwarmen. Het is een energie-efficiënte oplossing die zowel voor verwarming als koeling kan worden gebruikt, waardoor het een veelzijdige en duurzame keuze is voor woningen en bedrijven.

Hier zijn zes voordelen van warmtepompen:

Gratis offerte aanvragen
"Nefit logo, aanduidend dat Esveld Installatie een premium Nefit dealer is."
"Mitsubishi logo, symbool van toonaangevende airconditioning technologie gebruikt door Esveld Installatie."
"Toshiba logo, symbool van geavanceerde airconditioning technologie gebruikt door Esveld Installatie."
"Wavin logo, symboliseert kwaliteitspijpleiding- en waterbeheersystemen aangeboden door Esveld Installatie."
"Grohe logo, representeert de kwaliteit van sanitaire producten geleverd door Esveld Installatie."
"Intercool logo, vertegenwoordigt hoogwaardige koeltechnologieën gebruikt door Esveld Installatie."
ONZE PARTNERS

Producten en merken waar we trots op zijn

Wij hebben een selectieve blik als het gaat om producten en bedrijven waar Esveld Installatie mee in zee gaat. Het gaat ons uiteindelijk dat de klant een goed product heeft die lange jaren mee gaat zonder problemen.

"Arjan van Esveld, oprichter van Esveld Installatie in Dordrecht, staat met zijn armen over elkaar, een ervaren loodgieter en een brok aan kennis."
Geef ons de kans om het te bewijzen!

Wij garanderen namelijk dat u bij ons de beste producten, service maar ook de langste levensduur krijgt van het product die wij leveren en ter plaatse installeren.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Warmtepomp

Onze warmtepompen bieden een duurzame oplossing voor verwarming en koeling. Met geavanceerde technologieën halen we energie uit de natuurlijke omgeving, waardoor uw huis efficiënt en milieuvriendelijk wordt verwarmd en gekoeld. Ontdek hoe onze warmtepompen uw comfort naar nieuwe hoogten tillen.

Een warmtepomp haalt warmte uit de omgeving (lucht, water, of grond) en gebruikt deze warmte om een gebouw te verwarmen. In de zomer kan het proces worden omgekeerd om te koelen.

Warmtepompen zijn energiezuinig, milieuvriendelijk, verminderen de CO2-uitstoot en bieden zowel verwarmings- als koelingsmogelijkheden in één systeem.

Warmtepompen zijn geschikt voor de meeste huizen, maar de efficiëntie kan variëren afhankelijk van factoren zoals de isolatie van het huis, de grootte van de ruimtes en het klimaat.

De kosten variëren afhankelijk van het type warmtepomp, de grootte van het systeem, installatiekosten en eventuele subsidies of financiële voordelen. Een professionele offerte kan een nauwkeurige schatting geven.

Warmtepompen vereisen regelmatig onderhoud, zoals het reinigen van filters en het controleren van de werking van de ventilator en pomp. Periodieke inspecties door een professional zijn ook aan te raden.

Ja, veel overheden bieden subsidies, belastingvoordelen of andere financiële incentives voor de installatie van energiezuinige warmtepompen. Controleer de lokale regelgeving voor beschikbare programma’s.

Ja, warmtepompen kunnen worden gecombineerd met andere verwarmingssystemen, zoals een cv-ketel of elektrische verwarming, om de efficiëntie te verbeteren en de energiekosten te verlagen.

De levensduur van een warmtepomp varieert, maar met regelmatig onderhoud kan een warmtepomp doorgaans tussen de 15 en 20 jaar meegaan. Het is echter belangrijk om een ​​professionele installatie en onderhoud te garanderen voor optimale prestaties en levensduur.

Chat openen
Hey, leuk dat u er bent! Kunnen we ergens mee helpen?