Badkamer laten bouwen of renoveren?

Bij de renovatie van een badkamer weet u al precies wat u wilt behouden en welke onderdelen vernieuwd mogen worden. Wilt u een volledig nieuwe badkamer? Ook dat is mogelijk. Samen met u bepalen we hoe de badkamer er uiteindelijk uit moet komen te zien.

Een ruime, moderne badkamer met strakke lijnen, uitgerust met een vrijstaand bad, inloopdouche met glazen wand, zwevend toilet, en een stijlvolle wastafel op een slank meubel. Natuurlijk licht stroomt binnen door een groot raam.

Professioneel installatiewerk

Het voordeel van een nieuwe badkamer installatie is dat u deze compleet naar wens kunt laten installeren en afwerken. Mooi en stevig sanitair draagt in hoge mate bij aan uw wooncomfort. Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan onze experts.

Voordat we uw badkamer gaan verbouwen, adviseren wij u eerst rondom het schoon houden van de rest van de woning. Daarna gaan wij aan de slag. Het sloopwerk van een deel of de hele badkamer, kan vaak binnen 1 dag afgerond worden. We kunnen ook voor u de oude badkamer spullen verwijderen en het afval naar de stort brengen. Tot slot gaat onze badkamer installateur aan de slag om uw wensen zo spoedig mogelijk uit te voeren.

Wij verbouwen uw badkamer binnen de planning en conform uw wensen.

Alle type badkamers
We adviseren rondom standaard en exclusief badkamer materiaal.

Alle aandachtspunten

Met onze ruime ervaring worden aandachtspunten zoals een goede ventilatie en leidingcontrole niet vergeten.

Toilet

Wij installeren of renoveren ook het toilet zodat het weer volledig aan uw wensen voldoet.

Keuken

Het voordeel van een nieuwe nieuwe keuken installeren is dat u deze compleet naar eigen wens kunt indelen en afwerken. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht

Neem contact op

SPOED? Bel onze nooddienst:​