Keuken Installeren & Renoveren

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of heeft u saaie, verouderde of beschadigde frontjes of tegels in uw huidige keuken?
U kunt kiezen om uw keuken te renoveren of een volledig nieuwe keuken te installeren. Voor beiden bent u bij ons aan het juiste adres voor de complete voorinstallatie.

Een moderne keuken met strak design, voorzien van hoogwaardige installaties door ons team. Inclusief netjes weggewerkte leidingen en aansluitingen voor apparatuur, water en gas, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Voor alle type keukens en apparatuur

We renoveren of installeren zowel voor standaard als exclusieve keukens.

Nieuw leidingwerk
Wij zorgen voor juist gepositioneerde en gemonteerde leidingen. We verkleinen het risico op verstoppingen.

Complete afwerking
We sluiten alle apparatuur aan, en zorgen dat tegels, woonbeton of stucwerk kan worden aangelegd.

Aandachtspunten
Met onze ervaring worden aandachtspunten zoals een goede ventilatie en leidingcontrole niet vergeten.

Installeren voor nieuwe keukens

Het voordeel van een nieuwe nieuwe keuken installeren is dat u deze compleet naar eigen wens kunt indelen en afwerken. Een mooie, nieuwe keuken draagt in hoge mate bij aan uw woongenot en, in de meeste gevallen ook aan de waarde van uw woning.

De keuze opties bij een nieuwe keuken zijn enorm: frontjes, indeling, apparatuur zoals koelkast, vriezer, afwasmachine, kranen en ook de afwerking van de muren: wilt u tegels of stijlvol waterdicht microbeton in een speciale kleur? In alle gevallen moet voorafgaand aan de installatie het leidingwerk worden verzorgd. Electra, een extra groep, ventilatie, afzuiging, water, warmwaterkraan, afvoer, koelkast of koffieapparaat aangesloten op het waternet, we zijn er goed in. 

Samen met u nemen we alle opties door waarbij wij u compleet adviseren. U kiest en wij regelen. Moeten leidingen aangelegd of verlegd worden? Een extra stopcontact? Afstelling van uw kraan? Wij regelen het allemaal. 

Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan onze experts.

Keuken renoveren

Als u  niet meer tevreden bent met uw huidige keuken, maar niet alles hoeft vervangen te worden, dan volstaat vaak een keukenrenovatie. Het renoveren van een keuken kost vaak minder dan de installatie van een volledig nieuwe keuken. Niet zelden worden hierbij apparaten verplaatst of vervangen, afzuiging gemoderniseerd en waterpunten aangepast. Wij adviseren u over de vele mogelijkheden waarbij u aangeeft wat u anders zou willen in uw huidige keuken. Welk onderdelen wilt u behouden en welke delen zijn aan vernieuwing toe: afwasmachine, keukenkraan, stroom punten – het is allemaal mogelijk. U kiest, wij installeren en zorgen voor de juiste basis voor een complete keuken renovatie.

Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan onze experts.

Badkamer

Wij verbouwen ook uw badkamer binnen de planning en conform uw wensen.

Toilet

Wij installeren of renoveren ook het toilet zodat het weer volledig aan uw wensen voldoet.

Neem contact op

SPOED? Bel onze nooddienst:​