"Logo van Esveld Installatie, een familiebedrijf en loodgieterservice dat 25 jaar ervaring in verwarming, airco en sanitaire installaties viert."
24/7 Nooddiensten
0168-480399

Vervangen lbk’s Pelican Rouge
Door Niels van Esveld

"Logo van Pelican Rouge, Dordrecht, symbool van kwaliteitskoffie en service."

Esveld Installatie frist Pelican Rouge op met Nieuwe LBK's

Bij Esveld Installatie draait alles om het brengen van warmte en comfort, waarbij we met trots projecten realiseren die niet alleen efficiënt zijn maar ook duurzaam. Onlangs kregen we de kans om onze expertise in te zetten bij Pelican Rouge, een bekende naam in de wereld van koffie. Hun uitdaging? Verouderde luchtbehandelingskasten (LBK’s) die toe waren aan vervanging. In deze blog duiken we in hoe we deze klus hebben aangepakt.

 

Een Nieuw Begin voor Pelican Rouge

 

Pelican Rouge stond voor een uitdaging waar vele bedrijven vroeg of laat mee te maken krijgen: hun luchtbehandelingskasten (LBK’s) waren verouderd. Dit zijn essentiële systemen die zorgen voor frisse lucht en een aangename temperatuur in het gebouw. Oude LBK’s kunnen inefficiënt worden, wat leidt tot hogere energiekosten en een minder comfortabele werkomgeving. Ons doel was simpel: vervang de oude apparatuur door moderne, efficiënte LBK’s om zo het klimaat binnen Pelican Rouge te verbeteren.

 

Aanpak: Efficiënt en Doordacht

 

Bij Esveld Installatie houden we van een planmatige aanpak. We begonnen met een grondige inspectie van de bestaande installaties, om zo precies te begrijpen wat Pelican Rouge nodig had. Vervolgens kozen we voor de nieuwste generatie LBK’s, die niet alleen energiezuinig zijn maar ook zorgen voor een constante aanvoer van verse lucht. Dit alles met minimale overlast voor de dagelijkse gang van zaken bij Pelican Rouge.

 

Resultaat: Duurzaamheid en Comfort

 

De nieuwe LBK’s bij Pelican Rouge zijn een gamechanger. Ze zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit en temperatuurregeling, wat essentieel is voor een productieve werkomgeving. Bovendien dragen ze bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf, door het energieverbruik te verlagen en de ecologische voetafdruk te verminderen.

 

Esveld Installatie: Uw Partner in Duurzame Installatietechniek

 

Of het nu gaat om het vervangen van LBK’s, het aanleggen van nieuwe installaties, of regulier onderhoud, Esveld Installatie staat klaar met de kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken. We zijn trots op ons werk bij Pelican Rouge en kijken uit naar meer projecten waarbij we onze expertise in duurzame installatietechniek kunnen inzetten.

 

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw installatietechniek uitdagingen? Esveld Installatie biedt oplossingen die niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen.
Chat openen
Hey, leuk dat u er bent! Kunnen we ergens mee helpen?